PEP GUARDIOLA Vratit ću se u Barcelonu prije ili kasnije, ali ne kao predsjednik!

Srijeda, 26. lipnja 2019. 20:58 Napisao/la  SC

Sve ovisi o idejama sportskog direktora i trenera, dobri igrači uvijek su dobrodošli u svakoj momčadi, a Neymar i Griezmann su jako dobri igrači, kaže Guardiola

Pep Guardiola
Pep Guardiola

 

Pep Guardiola demantirao je spekulaciju da će se vratiti u Barcelonu kao predsjednik:

- Vratit ću se u Barcelonu prije ili kasnije, ali ne kao predsjednik. To zaboravite! Da biste bili predsjednik morate imati znanja koja ja nemam. Pokušavam biti dobar trener, što nisam tako loše radio u zadnjem desetljeću. U Barcelonu ću se vratiti živjeti prije ili kasnije, kazao je Guardiola.

Katalunjski stručnjak smatra da će Barcelona dovesti Neymara i Antoinea Griezmanna ako bude moguće.

Dolazak Griezmanna postao je neizvjestan otkada se otvorila mogućnost Neymarova povratka, koji posebno zagovara Leo Messi.

- Sve ovisi o idejama sportskog direktora i trenera, dobri igrači uvijek su dobrodošli u svakoj momčadi, a Neymar i Griezmann su jako dobri igrači. Ali puno sam vremena proveo u Barceloni i ne bih želio da se moje izjave pogrešno tumače, kazao je Guardiola na predstavljanju Cruyff Court-a u Els Hostalets de Pierola u Barceloni.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.