Pele se emotivnim pismom oprostio od Maradone: Volim te, Diego!

Četvrtak, 03. prosinca 2020. 16:50 Napisao/la  SC
Diego Maradona i Pele
Diego Maradona i Pele

Pele, svjetska i brazilska nogometna legenda, emotivnim se pismom oprostio od Diega Armanda Maradone.

„Prošlo je sedam dana od tvog odlaska. Mnogi su nas ljudi voljeli uspoređivati. Bio se genij koji je očarao  svijet. Čarobnjak s loptom u nogama. Istinska legenda. Ali, prije svega, za mene ćeš uvijek biti odličan prijatelj s velikim srcem.

Danas znam da bi svijet bio puno bolji kad bismo se mogli manje uspoređivati i počeli se više diviti. Želim reći, ti si neusporediv.

Tvoju putanju obilježila je iskrenost. I na svoj jedinstven način naučio si nas da moramo puno više voljeti i puno češće govoriti volim te

Tvoj preuranjeni odlazak nije mi dopustio da ti to kažem, pa ću jednostavno napisati: Volim te, Diego.

Moj veliki prijatelju hvala ti na zajedničkom putovanju, jednog dana, na nebu, igrat ćemo u istoj momčadi. I to će biti prvi put na terenu ruke ne podižem da bih proslavio gol. Podići ću ih da bih te napokon opet mogu zagrliti.“, napisao je Pele.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.