Najavljen novi skandal, Fenerbahče perfidno bojkotira Superkup

Petak, 05. travnja 2024. 13:41 Napisao/la  SC
Edin Džeko (Fenerbahče)
Edin Džeko (Fenerbahče)

Najavljen je novi skandal u turskom nogometu!

Fenerbahče i Galatasaray u nedjelju igraju Superkup, uoči utakmice turski mediji ističu da je atmosfera u nogometu toliko negativna da se sprema novi skandal.

Čelnici Fenerbahčea tražili su odgodu utakmice zbog gustoga rasporeda u prvenstvu i Konferencijskoj ligi, savez je odbio zahtjev.

Fenerbahče i središnjica saveza ionako se gledaju preko nišana nakon što su igrači Fenerbahčea napadnuti nakon utakmice protiv Tranbzonspora, predsjednik Ali Koc javno je najavio mogućnost istupanja iz turske lige.

Situacija se primirila nakon intervencije iz državnog vrha da bi sada iz Fenerbahčea stigla najava bojkota Supekupa i to na perfidan način.

Navodno će Fenerbahče utakmicu početi s devetoricom U-19 igrača, nakon toga trojica će se ozlijediti, pa će sudac morati prekinuti utakmicu.

Galatasaray će Superkup osvojiti rezultatom 3:0, a savez prema pravilniku natjecanja neće imati mogućnost kazniti Fenerbahče.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.