Mario Pašalić pogotkom zaključio čudesnu noć Atalante na Anfieldu

Četvrtak, 11. travnja 2024. 22:58 Napisao/la  SC

Lille je na Villa Parku dokazao da je Rijeka igrala protiv najtežeg protivnika od svih hrvatskih klubova ove sezone uključujući Dinamo

Mario Pašalić pogotkom zaključio čudesnu noć Atalante na Anfieldu

Europska liga - prve utakmice četvrtfinala

Mario Pašalić je pogotkom u 83. minuti (pogledajte  OVDJE)   zaključio je čudesnu noć Atalante na Anfieldu, Liverpool je doživio najteži domaći poraz (0:3) ove sezone.

Momčad iz Begama igrala je prepoznatljivi nogomet s trojicom stopera, brzi i okomiti izlasci iz zadnje trećine izgledali su tako opasno kao da Atalanta nije igrala protiv momčadi koja je na diobi prvog mjesta najjače lige na svijetu.

Jurgen Klopp nakon odmora na teren je poslao trojicu novih igrača (Salah, Robertson, Szoboszlai), u 60. minuti ušao je Diaz, od 75. minute igrao je Diogo Jota, Klopp je zadnjih pola sata igrao s najboljim igračima koje ima...

Unatoč tome Atalanta je postignula još dva pogotka i stekla ogromnu prednost uoči uzvrata.

Gian Piero Gasperini obavio je samo jednu zamjenu u 89. minuti, kada je Miranchuk ušao umjesto De Ketelaerea.

Leverkusen je tek pred kraj utakmice uspio slomiti otpor West Hama, izrazito je dominirala njemačka momčad (11/1 udarci u okvir).

Josip Stanišić igrao je za Leverkusen do 67. minute.

Roma je na San Siru dokazala da igra drugačiji nogomet otkada je vodi Daniele De Rossi, na najboljem je putu da treći put uzastopno uđe u polufinale jednog europskog natjecanja.

Milan - Roma 0:1 (Mancini 17)
Benfica - Marseille 2:1 (Rafa Silva 16, Di Maria 52/Aubameyang 67)
Leverkusen - West Ham 2:0 (Hofmann 83, Boniface 90+1)
Liverpool - Atalanta 0:3 (Scamacca 38, 61, Pašalić 83)

Konferencijska liga - prve utakmice četvrtfinala

Viktoria Plzen odigrala je neodlučeno protiv favorizirane Fiorentine, momčad koja je u skupini završila ispred Dinama pokazala je da se ima čemu nadati u Firenci.

Dominik Livaković primio je tri pogotka u Pireju, Fenerbahce je dvama pogocima na kraju ipak ostvario aktivan rezultat za uzvrat.

Lille je na Villa Parku dokazao da je Rijeka u play-offu Konferencijske lige igrala protiv najtežeg protivnika od svih hrvatskih klubova ove sezone uključujući Dinamo, koji je igrao u trima natjecanjima (Liga prvaka, Europska liga, Konferencijska liga).

Aston Villa se u Premierligi bori se za plasman u Ligu prvaka, vodi je Unai Emery, trener koji je četiri puta osvajao Europsku ligu!

Olympiacos - Fenerbahce 3:2 (Fortounis 8, Jovetić 32, Chiquinho 57/Tadić 68-11m, Kahveci 74)
Viktoria Plzen - Fiorentina 0:0
Aston Villa - Lille 2:1 (Watkins 13, McGinn 56/Diakite 84)
Club Brugge - PAOK 1:0 (Veltlesen 6)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.