Predsjednik Massimo Cellino zaražen koronavirusom, Brescia neće igrati ove sezone

Nedjelja, 19. travnja 2020. 13:46 Napisao/la  SC
Massimo Cellino
Massimo Cellino

Predsjednik Brescije Massimo Cellino pozitivan je na test COVID-19, koronavirusom zarazio se zajedno s kćeri.

Cellino je od prvoga dana pandemije koronavirusa najveći protivnik nastavka natjecanja u Seriji A, nakon pozitivnog testa još je odlučniji u namjeri da Brescia ove sezne više neće igrati:

- Voditelj natjecanja De Siervo nazvao me i pitao jesam li spreman igrati na neutralnom travnjaku. Rekao sam mu da nigdje nisam spreman igrati! Sezona se mora završiti, sigurno je da ne možemo početi 30. lipnja. Čujem kako se govori o rujnu ili listopadu, to je ludilo, kaže Cellino.

Bresica je zadnja na ljestvici, ali Cellino ne razmišlja o borbi za ostanak nogometnog kluba Brescia nego o borbi za život u gradu Bresciji.

- Oko 180 mil. eura namijenjeno je klubovima koji završe u prvih deset Serie A. Te su bonuse klubovi već stavili u bilancu. Ako se sezona ne završi i Sky ne plati TV prava, što će se dogoditi s klubovima koji su taj novac već potrošili? Tražim od predsjednika FIGC-a i CONI-ja da preuzmu odgovornost, jer riskiramo da u Serie A 10 klubova bankrotiraju, smatra Cellino.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.