PAOLO MALDINI

Rangnick treba naučiti poštovati kolege

Ponedjeljak, 11. svibnja 2020. 13:08 Napisao/la  SC

Tehnički direktor Milana prozvao njemačkog trenera

Paolo Maldini
Paolo Maldini

Paolo Maldini ušao je u otvoreni sukob s Ralfom Rangnickom kojega izvršni direktor Milana Ivan Gazidis pokušava dovesti u Milan.

Maldini je još uvijek tehnički direktor Milana koji je ostao bez najbližega suradnika otkada je Zvone Boban dobio otkaz.

Legenda kluba dovela je Bobana, koji je sam isprovocirao svoj odlazak.

Maldini očito neće otići bez ispaljenog metka, to prije što su navijači Milana i sportska javnost na njegovoj strani.

Reakcija na Rangnickove izjave dovoljno govori za sebe:

- Nikada nisam razgovarao s Rangnickom, ne razumijem na temelju čega on daje izjave budući da mi vlasnik nikada nije ništa rekao. Prema mojem mišljenju mora se uzeti u obzir neka analiza. Dok njemački trener govori o svojoj ulozi s odgovarajućim moćima odlučivanja u sportskom i tehničkom području, on zapravo napada područja u kojima rade profesionalci pod ugovorima. Imam nekoliko savjeta za njega! Prije učenja talijanskog jezika, trebao bi naučiti opća pravila o poštovanju. Postoje kolege koji, unatoč mnogim poteškoćama u ovom trenutku, pokušavaju završiti sezonu na profesionalni način, na svoj ponos čine dobro za Milan, kazao je Maldini.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.