Mino Raiola želi da Gigi Donnarumma postane drugi najplaćeniji vratar na svijetu

Petak, 12. veljače 2021. 13:07 Napisao/la  SC
Gigi Donnarumma
Gigi Donnarumma

Prema pisanju La Gazzetta dello Sport, menadžer Mino Raiola želi da Gigio Donnarumma postane najplaćeniji vratar nakon Davida De Gee.

Donnarummin 6 milijuna eura vrijedan godišnji ugovor istječe u  lipnju, a prema izvještaju najtiražnijeg talijanskog sportskog dnevnika, Raiola želi novi dvogodišnji ugovor u iznosu od 10 milijuna eura.

Milan, s druge strane, nije otvoren za prihvaćanje Raiolinih uvjeta, i na stol je stavio trogodišnji ugovor vrijedan 7,5 milijuna eura godišnje.

- Gigija morate ostaviti na miru, jer pokušava postići nešto vrlo važno za Milan i za svoju karijeru. Sve ostalo odradit će se u tajnosti, a da vas ništa ne obavijestimo. Tako je bilo i tako će bit, rekao je Mino Raiola novinarima.

Izvještaj tvrdi da Raiola želi da Donnarumma postane najplaćeniji vratar na svijetu nakon Davida De Gee iz Manchester Uniteda, ali pregovori s Milanom teški su jer Rossonerima ponestaje vremena.

Donnarumma i Zlatan Ibrahimović i dalje su jedini igrači Milana koji mogu imati plaću veću od 4 milijuna eura godišnje.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.