Serie A: Milan se vratio na vrh, Zlatan Ibrahimović i Ante Rebić strijelci

Nedjelja, 07. veljače 2021. 16:58 Napisao/la  SC

Milan je prema pobjedi usmjerio Ibrahimović u 30. i 64. minuti, Rebić za dvije minute postigao dva pogotka. Verona doživjela poraz u završnici utakmice u Udinama

Ante Rebić i Zlatan Ibrahimović odlučili pobjednika
Ante Rebić i Zlatan Ibrahimović odlučili pobjednika

Nogometaši Milana vratili su se na vrh Serie A.

Momčad trenera Stefana Piolija uvjervljivo je u 21. kolu na San Siru svladala posljednjeplasirani Crotone 4:0 u utakmici koju su obilježili Zlatan Ibrahimović i hrvatski reprezentativac Ante Rebić.

Milan je, dakle, prema pobjedi usmjerio Ibrahimović svojim pogocima u 30. i 64. minuti, a onda je na scenu stupio Ante Rebić i još dvama pogocima potvrdio ono što je bilo izvjesno od samog početka utakmice.

Ibrahimović je ovim pogocima stao na brojci 12, Rebić je pak sveukupno do sada ove sezone postigao četiri pogotka.

Ovom pobjedom Milan je iznova vratio dva boda prednosti u odnosu na Inter, sve je očitije da bi skorašnji Derby della Madonnina, ogled Milana i Intera, mogao možda odlučiti i pitanje prvaka.

U samoj završnici utakmice na popis strijelaca mogao se upisati i Mario Mandžukić, koji je u igru ušao u 77. minuti umjesto Ibrahimovića, ali njegov je udarac netko od domaćih braniča počistio s gol linije.

Ante Rebić igru je napustio isto kad i Ibrahimović, Stefano Pioli u 77. minuti odličio je odmoriti dva najbolja igrača susreta.

Verona je doživjela poraz u završnici utakmice u Udinama, momčad Ivana Jurića doživjela se sedmi poraz ove sezone i sve dalje je od zone europskog plasmana.

Utakmice 21. kola: Milan – Crotone 4:0 (Ibrahimović 30, 64, Rebić 69, 70), Benevento – Sampdoria 1:1 (Caprari 55/Keita 80), Udinese – Verona 2:0 (Silvestri 83-ag, Deulofeu 90+1), Parma - Bologna 0:3 (Barrow 15, 33, Orsolini 90+2), Lazio - Cagliari 1:0 (Immobile 61)

Poredak: Milan 49, Inter 47, Juventus 42 (20), Roma 40, Lazio 40, Napoli 37 (20),...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.