Maurizio Sarri plače nakon neuspjeha i svaki dan parkira na istom mjestu

Subota, 18. travnja 2020. 15:13 Napisao/la  SC
Maurizio Sarri
Maurizio Sarri

Maurizio Sarri je priznao da je praznovjeran kao veliki broj sportaša:

- Kada sam radio na nivou Eccellenze (peti rang, op. a.) u Toskani, bio sam opsjednut parkiranjem svog automobila na isto mjesto svaki dan. Igrači su to uočili i svako malo bi svoje automobile prvi parkirali na to mjesto kako bi me nervirali. Sjećam se da sam jednom prilikom otišao u svlačionicu i rekao momku čije je auto stajalo na mom mjestu da ima tri minute da ga pomjeri ili ću ja naći način da to uradim. Nije maknuo vozilo, pa sam ja namjestio svoj automobil iza njegovog i izgurao ga sa puta. Taj dan smo pobijedili 2:0 tako da se nije mogao žaliti, prisjetio se Sarri.

Trener Juventusa, Chelsea i Napolija ne krije da emotivno proživljava uspjehe i neuspjehe:

- Nikada nisam plakao u javnosti, ali sam se znao zateći u svojoj kući sa suzama u očima. To nije znak slabosti nego strasti koju ugrađujete u svoj posao... S igračima Chelseaja sam u prvih par mjeseci imao dosta konfliktan odnos, ali kada sam im rekao da nakon finala Lige prvaka odlazim, zaplakao sam, a zaplakali su i mnogi od njih, rekao je Sarri.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.