Mario Mandžukić doletio u Milano privatnim zrakoplovom

Nedjelja, 17. siječnja 2021. 22:06 Napisao/la  SC

 U Mandžukićevu ugovoru stoji klauzula da se ugovor automatski produljuje iduće sezone ako Milan ostvari plasman u Ligu prvaka

Mario Mandžukić doputovao u Milano
Mario Mandžukić doputovao u Milano

Mario Mandžukič stigao je u nedjelju navečer u Milano gdje će u ponedjeljak obaviti liječničke preglede prije potpisao ugovor s Milanom.

Mandžukić je doletio privatnim zrakoplovom na aerodrom Lineta gdje su ga dočekali fotoreporteri i novinari.

Proteklih dana Mandžukić je obavio fizičke testove da bi se struka Milana uvjerila u kakvom je stanju nakon dugačke stanke, Mandžukić nije igrao od početka proljetnog dijela prošle sezone.

Na testovima je očito zadovoljio, njegov predstavnik u razgovorima s Milanom Giovanni Branchini dogovorio je uvjete ugovora 6+12 mjeseci, do kraja ove sezone Mandžukić će zaraditi 2 mil. eura.

Zanimljiva, u ugovoru stoji klauzula da se ugovor automatski produljuje iduće sezone ako Milan ostvari plasman u Ligu prvaka.

Mandžukić u Milan dolazi kao slobodan igrač nakon što je ljetos raskinuo ugovor s katarskim Al Duhailom u koji je 2019. godine stigao iz Juventusa.

Za Juventus je odigrao 162 utakmice u Serie A, postigao je 44 pogodaka.

Mandžukić je došao prije svega kao alternativa za Zlatana Ibrahimovića, 39-godišnji Šveđanin sklon je ozljedama mišića u poznim igračkim godinama.

Pitanje je vremena kada će napada Milana u jednoj utakmici predvoditi Mario Mandžukić i Ante Rebić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.