Ivan Perišić i Radja Nainggolan iduće sezone opet u dresovima Intera

Srijeda, 29. travnja 2020. 15:59 Napisao/la  SC
Radja Nainggolan i Ivan Perišić
Radja Nainggolan i Ivan Perišić

Inter bi mogao vratiti Radju Nainggolana i Ivana Perišića nakon posudbi u Cagliariju i Bayernu, Maura Icardija ne želi natrag nakon što je završila  njegova posudba u PSG-u.

Kada je ljetos postao trener Intera, Antonio Conte odobrio je posudbe trojice spomenutih igrača koji se nisu uklapali u viziju njegove igre.

Nainggolan je odigrao vrhunsku sezonu, ali Cagliari neće imati dovoljno novca za otkup njegova ugovora, vjerojatno neće imati dovoljno novca ni za njegovu plaću da bi produljio posudbu.

Perišić je solidno odigrao  22 utakmice, u jakoj konkurenciji postigao je pet golova i ostvario osam asistencija.

Taman kada je počeo igrati najbolji nogomet, teže se ozlijedio.

Bayern se još uvijek nije izjasnio hoće li platiti 20 mil. eura za otkup njegova ugovora, Bavarci su poslovično oprezni zbog krize.

Icardi se nalazi na meti nekoliko velikih klubova, ali u PSG-u više ne želi igrati.

PSG namjerava aktivirati mogućnost otkupa njegova ugovora za 70 mil. eura da bi ga odmah prodao Juventusu, zbog preprodaje morao bi Interu platiti još 15 mil. eura penala.

Atmosfera u Interu nimalo nije naklonjena bivšem kapetanu, Icardija ne žele navijači, ni suigrači, a ni Conte nije baš previše zagrijan za njegov povratak.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.