IVAN JURIĆ Ova momčad složena je od igrača koje nitko nije želio

Srijeda, 24. lipnja 2020. 09:10 Napisao/la  SC

Ne zaboravite da smo prošlog ljeta pokušavali dovesti igrače koji su otpali u Sassuolu. To je bila naša razina, podsjeća trener Verone

Stjepan Ostojić i Ivan Jurić
Stjepan Ostojić i Ivan Jurić

Verona je doživjela domaći poraz (0:2), favorizirani Napoli je osvojio tri boda, ali momčad Ivana Jurića opet je pokazala da nije slučajno u vrhu talijanskog nogometa:

- Razočaran sam rezultatom, jer smo zaslužili više. Istina je da naša obrana nije bila dobra u prekidima, ali stvorili smo dosta šansi. Moramo nastaviti igrati ovu razinu nogometa i pokušati vratiti ozlijeđene igrače. Napoli nije stvorio izrazite prilike, bio je to sjajan nastup Verone protiv vrhunske momčadi s odličnim igračima, kaže Jurić koji zajedno sa svojim suradnikom Stjepanom Ostojićem radi dobar posao u klubu koji je ove sezone postao prvoligaš.

Igrači Verone nisu iskoristili svoje šanse, igrači Napolija jesu i to je ključni razlog zbog kojega je Verona malo posustala u borbi za europski plasman.

- Ako ne supijemo ostvariti europski plasman, ova sezona neće biti neuspješna. Ovaj sastav složen je od igrača koje nitko nije želio prošle godine. Sofyan Amrabat bio je na posudbi, Amira Rrahmanija dobili smo za dva milijuna eura, Marash Kumbulla bio je u mladoj reprezentaciji. Napredovali su i postali izvrsni igrači. Prvu dvojicu smo već prodali, treći je na tržištu. Ne zaboravite da smo prošlog ljeta pokušavali dovesti igrače koji su otpali u Sassuolu. To je bila naša razina, podsjeća Jurić.

Tablice omogućuje Sofascore