Gabriele Gravina protiv rigoroznih kazni u slučaju Ibrahimović-Lukaku, Ibra saslušan

Petak, 05. veljače 2021. 13:17 Napisao/la  SC
Romelu Lukaku i Zlatan Ibrahimović
Romelu Lukaku i Zlatan Ibrahimović

Gabriele Gravina, predsjednik Talijanskog nogometnog saveza (FIGC), izjavio je da nije bilo ugodno gledati prepirku između Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukaku, ali tvrdi da igarači ne zaslužuju rigorozne kazne kojima bi poslužili kao primjer drugima da je ovakav oblik ponašanja neprimjeren.

Ibrahimović i Lukaku bili su umješani u sukob tijekom četvrtfinala kupa, Šveđanin riskira dugu zabranu bude li proglašen krivim za rasizam jer je savezni tužitelj otvorio istragu.

- Nije to bilo lijepo vidjeti, ali ne bih govorio o rigoroznim kaznama i kaznama koje bi bile primjer drugima. No, ne odlučujem ja, sada čekamo da savezni tužitelj donese odluku, rekao je Gravina za Corriere della Sera.

Paolo Maldini branio je Ibrahimovića, Beppe Marotta je ukazivao da je isprovociran bio napadač Intera.

Savezni istražitelj jutros je u Milanu saslušao Zlatana Ibrahimovića u prisustvu njegova odvjetnika Fabia Esposita, a narednih dana bit će saslušan i Lukaku,

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.