FRANCESCO TOTTI

Ni nogom ne mogu zakoračiti u klub

Subota, 18. travnja 2020. 19:32 Napisao/la  SC

Dovede sina na trening i ostane pred vratima

Francesco Totti
Francesco Totti

Francesco Totti zarekao se da neće prekoračiti prag klupskih vratiju sve dok je Jim Pallotta predsjednik Rome!

Totti se doslovno pridržava zavjeta:

- Svaki dan kada dovezem sina Cristiana na trening, ostanem pred klupskim vratima! Ponekad sjedim u autu i dođe mi da plačem kada pomislim da nakon 30 godina ni nogom ne mogu zakoračiti u klub. Otišao sam i to je sve! Još uvijek imam prijatelja u klubu koji izađu da me pozdrave. Sin me ponekad pozove da uđem kako bih ga vidio na treningu, ali ne mogu! To bi me ubilo, kaže Totti koji se osjeća prevarenim nakon što je prestao igrati u 40. godini.

- Nisam želio prestati igrati, fizički sam bio u dobroj formi, zašto bih prestao? Svemu dođe kraj, nisam glup da to ne znam. Problem je da su mi ljudi iz kluba rekli da će to biti moja odluka, a onda su me odbacili. To me povrijedilo, jer bi za Romu dao obje noge, kaže ogorčeni Totti.

Francesco Totti nedavno je otvorio menadžersku agenciju.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.