Dok u Londonu skandiraju njegovo ime, u Rimu su ga brzo zaboravili

Ponedjeljak, 04. ožujka 2024. 14:55 Napisao/la  SC
Jose Mourinho
Jose Mourinho

Navijači Chelseaja počeli su na tribinama skandirati ime i prezime Josea Mourinha, tijekom remija s Brentfordom otvoreno su počeli zazivati povratak portugalskog stručnjaka.

Mauricio Pochettino je praktično bivši trener, argentinski stručnjak ništa nije napravio unatoč enormnim ulaganjima, ostavlja dojam da jedva čeka otkaz i izdašnu otpreminu.

Dok u Londonu skandiraju njegovo ime, u Rimu su brzo zaboravili na Mourinha.

Daniele De Rossi u sedam utakmica ostvario je šest pobjeda, izgubio je samo od Intera, Roma je ponovo u borbi za Ligu prvaka.

Mourinho je na klupi Rome osvojio Konferencijsku ligu, donio je prvi europski trofej u klupske viltrine, iduće sezone izgubio je u finalu Europske lige od Seville nakon jedanaesteraca.

Svjetsku slavu stekao je kao trofejni trener koji se specijalizirao za tzv. turnirski način nogometa, postao je prvi trener u povijesti koji je osvojio sva tri europska klupska natjecanja.

Međutim, u prvenstvma nije imao uspjeha zbog čega je ove sezone smijenjen.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.