Antonio Conte slaže atomsku momčad Intera, Ivan Perišić i Marcelo Brozović unutra

Nedjelja, 23. lipnja 2019. 14:01 Napisao/la  SC

Navijači Intera nadaju se da je Conte počeo slagati momčad novog prvaka u napadu kojega igraju Edin Džeko i Romelu Lukaku

Ivan Perišić i Marcelo Brozović
Ivan Perišić i Marcelo Brozović

 

Antonio Conte slaže atomsku momčad Intera.

Talijanski mediji objavili su projekciju početne postave Intera u sezoni 2019/20, u Conteovoj idealnoj momčad među petoricom starosjedioca nalaze se Ivan Perišić i Marcelo Brozović.

Time su opet privremeno utišane medijske spekulacije da će Perišić ovog ljeta otići iz Intera.

Conte preferira igru s trojicom stopera, koju je do savršenstva doveo kada je vodio Juventus na klupi kojega je osvojio prve tri od sedam uzastopnih titula prvaka.

Preostalih pet osvojio je Max Allegri, koji je samo nastavio tamo gdje je Conte počeo raditi kada je složio momčad.

Navijači Intera nadaju se da je Conte počeo slagati momčad novog prvaka u napadu kojega igraju Edin Džeko i Romelu Lukaku.

Obojica su daleko od Intera, Džeko je nešto bliže nego Lukaku za kojega Manchester Uited traži 80 mil. eura.

Inter je izgleda voljan platiti toliki iznos, ali Lukaku bi radije otišao u Španjolsku ako se pojavi klub koji voljan platiti toliku odštetu.

U momčadi Intera za iduću sezonu nema Maura Icardija na kojega Conte očigledno ne računa nakon što su ultrasi poručili da bivši kapetan treba otići iz kluba.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.