VISOKE TENZIJE

Antonio Conte pokazao srednji prst

Srijeda, 10. veljače 2021. 13:20 Napisao/la  SC

Andrea Agnelli vrijeđao trenera Intera

Antonio Conte i Andrea Agnelli
Antonio Conte i Andrea Agnelli

Uzvratna utakmica polufinala talijanskog kupa između Juventusa i Intera dobila je i svoj nastavak zahvaljujući Antoniju Conteu i Andrei Agnelliju.

Conte je napuštajući travnjak na poluvremenu srednjim prstom počastio domaću ložu, neprimjerena gesta nije prošla nezamjećeno, pa je po završetku utakmice jednako tako neprimjerenim riječnikom bio prinuđen slušati uvrede Andree Agnelija, što su kamere također zabilježile.

Verbalni sukob nastavio se i u tunelu, a Inter je stao u obranu svoga trenera tvrdeći da su ga i nogometaši Juventusa i direktori kluba vrijeđali i provocirali tijekom prvog poluvremena.

- Četvrti je sudac sve čuo i vidio, a ljudi bi u Juventusu trebali biti pristojniji i trebali bi imati više sportskog duha, ali i razumijevanja prema onima koji rade, rekao je Conte nakon utakmice.

Inače, Antonio Conte bio je i igrač i trener Juventusa, Staru damu vratio je na vrh talijanskog nogometa osvojivši tri Scudetta u nizu, a ljubav između njega i Agnellija pukla je nakon što je Conte podnio ostavku 2014. godine, dan uoči početka priprema za novu sezonu.

Fabio Paratici i Pavel Nedved pokušali su vratiti Contea 2019. godine, ali je Agnelli tada stavio veto na tu njihovu odluku.Nako

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.