SLAVEN BILIĆ Da budem iskren, ne očekujem kiks Brentforda

Subota, 18. srpnja 2020. 09:12 Napisao/la  SC
Slaven Bilić
Slaven Bilić

WBA je u predzadnjem kolu na gostovanju kod Huddersfielda izgubio (1:2) utakmicu i poziciju da sam odlučuje o svojoj sudbini.

Ako Brentford pobjedi Stoke i Barnsely, WBA neće se izravno plasirati u Premierligu.

- Ne očekujem kiks Brentforda, da budem iskren. Moramo se pripremiti za QPR i play-off. Teško je razgovarati o ovome. Na kraju dana imamo dvije opcije. Možemo se žaliti pričati 'o, Bože moj ovo', 'o, Bože moj ono', plakati, ispričavati se. Imamo težu opciju. Možemo iskoristiti ovu drugu priliku, to je samo još nekoliko utakmica do kraja. Sada moramo uspjeti. Izgledalo je kao da oni žele pobjedu više od nas. Izgorjeli smo pod pritiskom. Zašto nam se to dogodilo, e to stvarno ne znam. Naravno da su moji igrači željeli pobjedu, ali nisu uspjeli u tome. Posljednjih pet susreta je razlog zašto smo bili pozitivni. Bili smo u dobroj formi, dobro smo trčali, odličan osjećaj za promjenu pozicija. Sve je bilo u našim rukama, ali kada je bilo najvažnije, mi kao da se nismo ni pojavili. Baš je frustrirajuće, rekao je Bilić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.