Roberto Firmino: Klopp nikad nije negativan i nikad ne dopušta malodušnost

Utorak, 09. veljače 2021. 14:44 Napisao/la  SC
Roberto Firmino
Roberto Firmino

Roberto Firmino vjeruje da Juergen Klopp neće dopustiti svojim igračima da se sažalijevaju tijekom najgore klupske krize u posljednjih nekoliko godina.

Obrana naslova za Redse je praktički završena domaćim porazom od Manchester Cityja, a činjenica da je Kloppova momčad osvojila samo dva domaća boda u posljednjih pet utakmica i da je doživjela tri uzastopna domaća poraza, što se klubu nije dogodilo od 1963. godine, samo ukazuje kakvi su razmjeri krize.

Klopp je nakon poraza od Cityja govorio o potrebi za krakternijim igračima, a Fimino je otkrio kako će šef Redsa održati raspoloženje u momčadi.

- Nikad nije negativan, nikad ne dopušta malodušnost, uvijek motivira momčad pokušavajući nas uvjeriti u što smo sposobni. Tjera nas da gledamo prema naprijed jer zna što možemo postići. Na žalost, ozljede nas jako muče, ali to je nešto što se u nogometu događa. To je i utjecalo na nas ove sezone, zaključio je Firmino.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.