Premierliga: Novi domaći kiks Manchester Cityja, prekid u Bournemouthu nakon što je pozlilo igraču

Subota, 16. prosinca 2023. 18:04 Napisao/la  SC
Pep Guardiola
Pep Guardiola

Nogometaši Manchester Cityja upisali su još jedan domaći kiks, momčad Pepa Guardiole u posljednje vrijeme nikako ne uspijeva uhvatiti pravi natjecateljski ritam.

Aktualni prvaci prosuli su na domaćem terenu pobjedu protiv Crystal Palacea, gosti su do izjednačujućeg pogotka stigli iz kaznenog udarca u petoj minuti sudačke nadoknade vremena.

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta, a zanimljivo da je Pep Guardiola prvu i jedinu izmjenu na utakmici napravio nakon što su gosti poravnali rezultat, odnosno u šestoj minuti sudačke nadoknade vremena.

Inače utakmica između Bournemoutha i Lutona prekinuta je u 65. minuti, nakon što je na terenu kolabirao kapetan Lutona Tom Lockyer.

Nakon što mu je nekoliko minuta ukazivana pomoć na terenu Bournemouthov liječnik je potvrdio da je Lockyer došao svijesti, ali budući da je sudac igrače poslao u svlačionicu odlučeno je da se utakmica neće nastaviti.

Rezultati: Bournemouth - Luton 1:1, prekid u 65. minuti (Solanko 58/Adebayo 3), Chelsea - Sheffield United 2:0 (Palmer 54, Jackosn 61), Mnachester City - Cristal Palace 2:2 (Grealish 24, Lewis 54/Mateta 76, Olise 90+5-11 m), Newcastle - Fulham 3:0 (Miley 57, Almiron 64, Burn 82), Burnley - Everton 0:2 (Onana 19, Keane 25)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.