Premierliga: Leeds i Liverpool remizirali, Bielsa vodi momčad prema Ligi prvaka

Ponedjeljak, 19. travnja 2021. 22:57 Napisao/la  SC
Marcelo Bielsa
Marcelo Bielsa

Nogometaši Leedsa i Liverpoola odigrali su 1:1 u utakmici 32. kola Premierlige

Momčad Jurgena Kloppa povela je u 31. minuti pogotkom Manea, domaćini su izjednačili tri minute prije kraja preko Llorentea.

Nogometaši Leedsa u velikoj su seriji, posljednji poraz doživjeli su 8. ožujka na gostovanju kod West Hama.

Dobra forma za Bielsinu momčad odlična je najava onoga što bi tek moglo uslijediti, zaigraju li zaista Manchester City, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Tottenham i Arsenal u Superligi, momčad Leedsa, koja se u Premierligi trenutačno nalazi na desetoj poziciji, bila bi posljednja koja iz Engleske odlazi u Ligu prvaka budući da Premierliga ima rezervirana četiri mjesta.

Osim Leedsa, u Ligu prvaka ušli bi još Leicester (trenutačno treći), West Ham (trenutačno četvrti), Everton (trenutačno osmi) i Leeds.

Jedanaestoplasirana Aston Villa igrala bi Europsku ligu.

Što ti je život, Leeds se ove sezone vratio u elitni razred, svi su im predviđali grčevitu borbu za ostanak, a na kraju sezone možda zaigraju u Ligi prvaka.

 Utakmica 32. kola: Leeds – Liverpool 1:1 (Llorente 87/Mane 31).

Poredak: Manchester City 74, Manchester United 66, Leicester 56 (31), West Ham 55, Chelsea 54 (31), Liverpool 53.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.