Pep Guardiola tek peti u poretku najboljih trenera ove sezone

Utorak, 12. prosinca 2023. 15:17 Napisao/la  SC
Pep Guardiola tek peti u poretku najboljih trenera ove sezone

Pep Guardiola trenutačno je tek peti menadžer u poretku najboljih trenera u najboljoj ligi na svijetu ove sezone.

Goal.com opisnim ocjenama odredio je poredak najboljih trenera u prvom dijelu ove sezone, prema očekivanju najbolji je menadžer Aston Ville Unai Emery.

Emery je podignuo momčad Aston Ville ove sezone do samog vrha Premierlige, u zadnjim dvjema utakmicama pobijedio je momčadi Manchester Cityja i Arsenala, dva kluba koji imaju najvrednije momčadi na svijetu.

Drugi je Jurgen Klopp koji je ove sezone opet složio momčad Liverpoola koja ističe kandidaturu za prvaka, treći je menadžer Arsenala Mikel Arteta.

Ispred Pepa Guardiole u ovom dijelu sezone  još je Ange Postecoglou, menadžer Tottenhama uspio je vratiti klub u vrh engleskog nogometa nakon neuspjelih pokušaja Josea Mourinha, Nuna Espirita Santa i Antonija Contea.

Australac je došao iz Celtica na mala vrata, preuzeo je momčad koja je prošle sezone bila osma, ostao je bez Harryja Kanea i u prvih deset kola uspio postaviti novi rekord prema rezultatima među novim menadžerima u ligi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.