Pep Guardiola: Statistika je lijepa, ali statistika neće pobijediti Tottenham

Petak, 12. veljače 2021. 18:41 Napisao/la  SC
Pep Guardiola
Pep Guardiola

Nogometaši Manchester Cityja neporaženi su u posljednje 22 utakmice, u svim natjecanjima u kojima nastupaju nanizali su 15 pobjeda, što je rekord za englesku momčad iz najvišeg ranga, ali sve to ne znači ništa, tvrdi Pep Guardiola.

- To je lijepo ostvarenje, pomaže nam da budemo tu gdje jesmo, ali ne pomaže nam pobijediti iduću utakmicu. Statistika neće pobijediti Tottenham. Nećemo zbog dobre statistike utakmicu početi sa 2:0, to ipak moramo mi učiniti na travnjaku.

Posljednji poraz Gurdiolina momčad doživjela je u studenom od Spursa (2:0), ti su bodovi Spurse tada odveli na vrh Premierlige, City je ostao na 13. mjestu sa samo tri pobjede iz osam utakmica.

- Možda smo jedan dan shvatili da nešto ne radimo dobro i da nešto moramo promijeniti. Ne postoji jedan trenutak koji te mijenja, svi su dali doprinos da budemo tu gdje smo sada, zaključio je Guardiola.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.