Sadio Mane ponizio trenera, Jurgen Klopp kaže da mu nije prvi put!

Petak, 14. svibnja 2021. 19:47 Napisao/la  SC

Napadač Liverpoola prošao pokraj pružene Kloppove ruke kao da menadžer Liverpoola ne postoji, samo je  ljutito odmahivao glavom dok je odlazio s igrališta.

Sadio Mane ponizio trenera, Jurgen Klopp kaže da mu nije prvi put!

Jurgen Klopp i Sadio Mane našli su se u žiži zanimanja egleskih medija nakon utakimice u kojoj je Liverpool (4:2) pobijedio Manchester United na Old Traffordu prvi put nakon 2014. godine.

Ne zanima engleske novinare njihov odnos zbog izuzetno važne pobjede za Liverpool, nego zbog toga što je Mane nakon utakmice odbio uzvratiti Kloppu čestitku.

Napadač Liverpoola prošao je pokraj pružene Kloppove ruke kao da menadžer Liverpoola ne postoji,  Mane je pred kamerama ponizio Kloppa,  samo je  ljutito odmahivao glavom dok je odlazio s igrališta.

Razlog može biti samo jedan!

Klopp je Manea držao na klupi do 74. minuti, umjesto njega utakmicu je počeo Diogo Jota, koji je pogotkom opravdao povjerenje.

- Ako mi netko pet milijuna puta iskaže poštovanja, a jedanput ne, što je važnije? Živimo u svijetu u kojoj se situacija poput ove uveća više nego što je potrebno. To je, nažalost, slučaj. Da ste me vidjeli kao igrača, ono što sam radio pod emotivnim stresom bilo je suludo. Ja sam sasvim normalan momak, ali dogodilo mi se! Želiš li da ti se ovakve stvari dogode? Ne! Ali to se nije prvi put dogodilo u mom životu i bojim se reći da to neće biti zadnji put, kazao je Klopp.

Liverpool igra protiv WBA, u engleskim kladionicama stoji ponuda hoće li Mane biti u početnoj postavi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.