Jurgen Klopp: Liverpool ne bi igrao kao United ni da 125 godina mora čekati titulu!

Ponedjeljak, 16. listopada 2017. 22:12 Napisao/la  SC
Klopp otvoreno kritizira Mourinha
Klopp otvoreno kritizira Mourinha


Jürgen Klopp otvoreno kritizira stil igre Manchester Uniteda, menažer Livepoola nakon derbija (0:0) na Anfieldu prvo je izjavio da ni Barcelona ne bi mogla zabiti ovakvom Unitedu:

- Jose je očito igrao kako misli da je najbolje, i to je u redu. Ne mogu doći i reći mu 'molim te, igraj otvorenije', to ne funkcionira na taj način. Oni žele osvojiti ligu defenzivnim nogometom, ali Liverpool ne bi tako igrao niti da mora još 125 godina čekati na titulu! Poduzet ćemo sve što je u našoj moći da bismo ostali u utrci te ostati jedni od glavnih kandidata u ovoj, a i u nadolazećim sezonama. Pokazali smo da imamo veliko srce i hrabrost, a mislim i da smo odigrali vrlo pametno. Nažalost, to na kraju nije bilo dovoljno za pobjedu, rekao je Klopp.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.