Jurgen Klopp kaže da će Liverpool najkasnije do 3. siječnja dovesti novog stopera

Petak, 01. siječnja 2021. 15:13 Napisao/la  SC
Kulenović i Koulibaly
Kulenović i Koulibaly

Jurgen Klopp uskoro će u rosteru imati Kalidoua Koulibalyja ili Dayota Upamecana, stoperi Napolija i RB Leipziga najbliži su dolasku u Liverpool.

- Ostali smo samo na Fabinhu, koji može igrati stopera, ali on je vezni igrač, uz njega imamo dvoje male djece. Ta su djeca i Fabinho bili veličanstveni, ali nećemo osvojiti Premierligu ako ovisimo o mladima, previše ćemo puta biti kažnjeni za pogreške. Što prije dođe novi stoper, to bolje za mene. Prvog, drugog ili trećeg siječnja moramo dobiti novog stopera! Igramo utakmicu Lige prvaka za nekoliko tjedana, Matip bi još uvijek mogao biti vani. Prodali smo Dejana Lovrena i nismo doveli zamjenu, ali ne možete samo nekoga dovesti da bi bio broj, kaže Klopp.

Liverpool je pred kraj sezone ostao bez dvojice standardnih stopera, van Dijk se teže ozlijedio i neće ga biti do kraja sezone, Matip još nije spreman.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.