Hoće li Liverpool izgubiti titulu prvaka zbog toga što ostaje bez Mohameda Salaha?

Srijeda, 03. siječnja 2024. 14:51 Napisao/la  SC
Hoće li Liverpool izgubiti titulu prvaka zbog toga što ostaje bez Mohameda Salaha?

Mohamed Salah najbolji je igrač Premierlige ove sezone!

Što se tiče učinka, Salah je postigao isto pogodaka (14) kao Erling Haaland, ali je ostvario čak 4 asistencija (8/4) više od norveškog stroja za golove.

Salahov utjecaj na igru Liverpoola puno je veći nego Haalandov utjecaj na igru Manchester Cityja, Salah je drugačiji profil igrača budući da se nalazi u bazi većine napada vodeće momčadi Premierlige.

Liverpool ima veliki problem u borbi za titulu prvaka budući da je Salah otišao u Obalu Bjelokosti, gdje se održava završnica Afričkog kupa nacija.

Salah predvodi jednu od najboljih afričkih reprezentacija, realno je očekivati da će Egipat daleko dogurati.

Bude li Egipat stigao do polufinala, Salah neće igrati za Liverpool protiv Chelseaja i Arsenala.

- Imali smo još gore situacije u prošlosti, kada su Mo (Salah) i Sadio (Mane) otišli, pa smo nekako to prebrodili. Tradicionalno je jedan od njih uvijek otišao prilično daleko na turniru, što je bilo još gore za nas. Jednostavno moramo proći kroz ovo razdoblje bez Salaha, kaže Jurgen Klopp.

Dojam je da ova momčad Liverpoola više ovisi od Salaha nego što je momčad koju spominje Klopp ovisila od Salaha i Manea zajedno.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.