Casemiro istaknuo da nije Casemiro šesti na ljestvici Premierlige

Utorak, 09. travnja 2024. 14:40 Napisao/la  SC
Casemiro
Casemiro

Casemiro je u dresu Real Madrida zajedno s Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom svojedobno činio najbolji središnji trokut na svijetu, trojica veznjaka bili su u bazi najvećih uspjeha zadnjih desetak godina.

Trokut se raspao, kada je Brazilac otišao u Manchester United.

Očito je pogriješio kada je postao igrač kluba slavne prošlosti i ne baš tako uspješne sadašnjosti.

- Biti 20 bodova iza ekipe koja je prva itekako je bolno. Ponekad čak ne mogu ni spavati, jer mislim šta se moglo uraditi drugačije. Ovo je naša stvarnost, nema svrhe misliti o tituli ili mjestu koje vodi u Ligu prvaka. Moramo misliti samo o utakmicama koje su pred nama. Teško je pričati o individualnom učinku, jer je ovo ekipni sport. Dobro sam počeo sezonu, bio sam u najboljoj momčadi mjeseca Premiershipa. Svi smo zaslužni kada se pobijedi, ali i ispaštamo kada se izgubi. Nije Casemiro šesti na ljestvici nego svi igrači Manchester Uniteda, kaže Casemiro.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.