Zinedine Zidane: Luka Modrić i Tony Kroos su bili iznimni, bili su j..... brillijantni

Nedjelja, 13. prosinca 2020. 14:22 Napisao/la  SC
Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

Zinedine Zidane doslovce nije birao riječi kojima bi pohvalio svoje igrače nakon pobjede nad Atletico Madridom.

Posebno se to odnosi na one koji su još jednom iznijeli najveći teret ove pobjede, Luku Modrića i Tonyja Kroosa.

Bio je to savršeni kraj savršenog tjedna za trenera kojemu su prije samo osam dana svi španjolski i svjetski mediji tražili nasljednika na klupi kraljevskog kluba.

- Slomili smo Atletico Madrid odmah na otvaranju utakmice, dijagonalama smo pronašli prostore. Modrić i Kroos su bili j..... brilijantni, bili su iznimni, sjajni, rekao je Zidane.

No, nije zanemario niti ostale igrače.

- Odličan je bio i Karim Benzema, Lucas Vazquez je bio fenomenalan, i Dani Carvajal i naš kapetan Sergio Ramos i Raphael Varane. Svi su bili jako dobri. Zadvooljan sam čitavom utakmicom, baš kao i onom protiv Borussie Moenhengladbach. Bili smo savršeni. Pa Atletico Madrid je 26 utakmica bio bez poraza, a nama je napravio samo jednu jedinu priliku, zaključio je Zidane.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.