Zidane uoči gradskog derbija: Simeone je sjajan trener, ali svaki trener ima svoj način rada

Petak, 11. prosinca 2020. 20:31 Napisao/la  SC
Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

Zinedine Zidane vjeruje da je Atletico Madrid jedan od favorita za osvajanje LaLige ove godine.

Real Madrid u subotu dočekuje gradskog rivala na stadionu Alfredo Di Stefano.

U slučaju pobjede Real Madrid će imati utakmicu više i tri boda manje od Atletica, u slučaju poraza ljuti rival odvojit će se na devet bodova prednosti.

- Da, Atletico Madrid jedan je od favorita za osvajanje LaLige. Konkurentni su, vole se natjecati, dobro to rade i trenutačno su prvi. Mislim da je to dovoljno da bismo ih stavili na popis favorita za osvajanje titule, rekao je Zinedine Zidane.

Trener Madriđana tvrdi da ga uvijek više zanima njegova momčad.

- Mi u svakoj utakmici želimo pokazati koliko smo velika momčad, pritom ne mislim da stalno moramo razmišljati o tome hoćemo li na kraju osvojiti naslov prvaka. Konkurentni smo, to je najvažnije, dodao je francuski stručnjak.

Zidane je upitan i da prokomentira činjenicu da će se Marcos Llorente u subotu pojaviti na travnjaku, ali u dresu Atletico Madrida.

- Nisam iznenađen da igra dobro u Atleticu, on je igrač najvišeg nivoa i sada pokazuje onu svoju stranu koju kod nas nije pokazivao. Međutim, znalo se da ima veliku kvalitetu i sretan sam zbog njega, dodao je Zidane.

Zidane je morao odgovoriti i na pitanje o Diegu Simeoneu, ali je odbio ući u raspravu koji od njih dvojice gaji bolji stil igre.

- Svaki trener ima svoje načine, svaki trener bira svoj put. Svatko mora biti ono što jest. Meni je rečeno da moram biti ja i toga se držim, trudim se raditi svoj posao najbolje što mogu. Simeone je sjajan trener, zaključio je Zidane.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.