Izjava zabrinutog Predraga Mijatovića potvrđuje da je izvjestan transfer Luke Modrića

Petak, 09. kolovoza 2019. 10:42 Napisao/la  SC

Bivši igrač i direktor Real Madrida nije se oglasio zato jer je zabrinut za Modrića nego zato jer neće imati nikakve koristi od eventualnog Modrićeva transfera u PSG

Luka Modrić još uvijek šuti
Luka Modrić još uvijek šuti

 Neymar je sve bliže Real Madridu, Luka Modrić je sve bliže PSG-u.

Tako se mogu protumačiti naslovi španjolskih medija koji sve ozbiljnije razmatraju razmjenu na relaciji Madrid - Pariz.

Real Madrid ponudio je PSG-u 120 mil. eura i Luku Modrića za Neymara!

Trener PSG-a Thomas Tuchel od svih igrača Real Madrida, najradije bi doveo Modrića, PSG je najavio da Neymar može otići ako se pojavi kupac voljan platiti oko 220 mil. eura...

Modrić i Florentino Perez već su obavili razgovor, nije još jasan stav najboljega igrača na svijetu prošle godine.

Da je transfer izvjestan potvrdio je Predrag Mijatović, nekadašnja zvijezda Real Madrida oglasila se u španjolskim medijima:

- Modrić je sretan u Madridu, kao njegov prijatelj mogu vam reći da će ostati u Madridu. Luku ne smiju prodati, on je dobio Zlatnu loptu, kazao je Mijatović.

Budući da Mijatović prodaje Modrića po Italiji, jasno je da se bivši igrač i direktor Real Madrida nije oglasio zato jer je zabrinut za Modrića nego zato jer neće imati nikakve koristi od eventualnog Modrićeva transfera u PSG.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.