Manchester City i Real Madrid nisu u ravnopravnoj poziciji

Utorak, 02. travnja 2024. 11:27 Napisao/la  SC
Manchester City i Real Madrid nisu u ravnopravnoj poziciji

Manchester City u četvrtfinalu Lige prvaka igra protiv Real Madrida, prva utakmica igra se 9. travnja na Santiago Bernabeuu.

Momčadi nisu u ravnopravnoj situaciji:

- Igramo protiv Aston Ville u srijedu u 20.15, zatim u 12.30 protiv Crystal Palacea u subotu! Onda idemo u Madrid u utorak. Real će imati devet dana za pripremu! Devet dana! Igraju ovaj vikend i neće igrati više do naše utakmice. Želio bih razmisliti i zamoliti za još jedan slobodan dan jer razlika je velika. Ali nema šanse..., rekao je Pep Guardiola.

- Sretan sam što imamo devet dana da se pripremimo za utakmicu protiv Manchester Cityja. Istina je da imamo malu prednost, ali to ne mora ništa da znači. Imamo dovoljno vremena i pokušat ćemo da se pripremimo najbolje što možemo, kazao je Carlo Ancelotti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.