Leo Messi otpisao Quiquea Setiena, od siječnja je sve otišlo nizbrdo

Petak, 17. srpnja 2020. 11:14 Napisao/la  SC
Leo Messi otpisao Quiquea Setiena, od siječnja je sve otišlo nizbrdo
Foto: www.marca.com

Vrijeme Quiquea Setiena u Barceloni primicalo se izvjesnom kraju prije domaćeg poraza od Osasune (1:2) nakon kojega je Real Madrid osvojio titulu prvaka.

Nije bitan jedan poraz koliko poražavajuća igra u zadnjem razdoblju:

- Ja sam odgovoran za ovu situaciju, nadam se da ćemo se uspjeti vratiti na pravu razinu za uzvrat u Ligi prvaka protiv Napolija, ali nisam siguran što je sljedeće u karijeri za mene, priznao je Setien da se njegova misija u Barceloni približava kraju.

Setien je ionakon doveden kao privremeno rješenje s klauzulom u ugovoru da nema pravo na odštetu u slučaju otkaza.

- Nismo očekivali da ćemo ovako završiti. Slabi smo tijekom cijele sezone, a od siječnja je sve otišlo nizbrdo. Ako nešto ne promijenimo, izgubit ćemo i protiv Napolija u Ligi prvaka. Trebamo biti samokritični. Mi smo Barcelona i moramo dobiti svaku utakmicu, bez obzira protiv koga igrali. Ljudi nam lako zabijaju golove, gubili smo bodove tamo gdje nismo trebali. Ova utakmica oslikava kompletnu sezonu, rekao je razočarani Leo Messi nakon poraza.

- Poštujem njegove riječi i potpisujem ih. Bio je samokritičan i trebao je biti, moramo se pogledati i preispitati prije Napolija do kojeg imamo još dvadesetak dana. Svi, igrači, struka, svi se moramo zapitati jesmo li i mi Realu na neki način poklonili titulu. Slažem se, oni jesu pobjeđivali i na tome im svaka čast, ali mislim da smo i mi tu odigrali svoj dio, kazao je Setien.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.