LaLiga: Real Madrid smanjio zaostatak za Atleticom, Levante pobijedio u Madridu

Subota, 20. veljače 2021. 18:16 Napisao/la  SC
Casemiro odlučio
Casemiro odlučio

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu u pobjedi Real Madrida, pogotkom Casemira madridski klub smanjio je zaostatak za gradskim rivalom.

Levante je priredio veliko iznenađenje pobjedom protiv Atletica u Madridu!

Atletico je doživio prvi poraz ove sezone od osrednje španjolske momčadi, koja od 30. minute disciplinirano čuvala vodstvo.

Unatoč stalnom pritisku i šansama domaćina, na kraju je de Frutos s centra pogodio praznu mrežu, nakon što je Oblak ostao u kaznenom prostoru gostiju poslije ubačaja iz kuta.

Atletico je ovaj tjedan osvojio samo bod iz dvije utakmice, ali je razmak od Real Madrida i Barcelone još uvijek dovoljno velik da bi se protivnici mogli posebno veseliti.

Šime Vrsaljko nije bio u rosteru Atletica zbog ozljede.

Utakmice 24. kola: Elche - Eibar 1:0 (Calvo 33), Atlético - Levante 0:2 (Morales 30, de Frutos 90+5), Valencia - Celta Vigo (Vallejo 90+4, Gameiro 90+8), Valladolid - Real Madrid 0:1 (Casemiro 65)

Poredak: Atletico 55 (22), Real Madrid 52, Barcelona 46 (22),...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.