LaLiga: Barcelona deklasirala Alaves, Šime Vrsaljko igrao u pobjedi Atletico Madrida

Subota, 13. veljače 2021. 15:57 Napisao/la  SC
Ousmane Dembele
Ousmane Dembele

Barcelona je deklasirala Alaves (5:1) u 23. kolu LaLige.

Po dva puta mrežu su zatresli Trincao i Messi, jedan pogodak postigao je Firpo.

Zadovoljni će nakon ove utakmice biti i u dortmundskoj Borussiji, koja je sinoć inkasirala pet milijuna eura od Barcelone.

Naime, u 81. minuti u igru je ušao Ousmane Dembele i upisao svoj stoti nastup za Barcu.

Kada je dolazio iz Borussije u ugovor je stavljena klauzula o bonusu od pet milijuna eura ako Dembele za Barcelonu odigra stotinu utakmica-

Pogotkom Angela Corree u 75. minuti nogometaši Atletico Madrida nastavili su svoj pozitivan niz i upisali pobjedu na gostovanju kod Granade.

Momčad Diega Simeonea povela je u 63. minuti preko Llorentea, domaćini su izjednačili tri minute kasnije preko Herrere, u 75. minuti Correa je donio novu pobjedu Atletico Madridu, koji je tako još jednom potvrdio da je ove sezone najizgledniji kandidat za naslov.

Šime Vrsaljko odigrao je čitavo drugo poluvrijeme za pobjedničku momčad, u igru je u 46. minuti ušao umjesto Kondogbije.

Utakmice 23. kola: Granada – Atletico Madrid 1:2 (Herrera 66/Llorente 63, Correa 75), Sevilla - Huseca 1:0 (El Haddadi 57), Eibar - Valladolid 1:1 (Kike 23/Mesa 7-11m)

Poredak: Atletico Madrid 54 (21), Real Madrid 46 (22),  Sevilla 45 (22), Barcelona 43 (21), Villarreal 36 (22), Real Sociedad 35 (22)...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.