Kylian Mbappe i Nasser Al-Khelaifi počeli verbalni rat na radost Real Madrida

Ponedjeljak, 14. lipnja 2021. 15:21 Napisao/la  SC
Nasser Al-Khelaifi i Kylian Mbappe
Nasser Al-Khelaifi i Kylian Mbappe

Kylian Mbappe i Nasser Al-Khelaifi počeli su u medijima verbalni rat kojemu se najviše veseli Real Madrid.

Jadan od najboljih i najskupljih igrača na svijetu zadnjih mjeseci živi pod velikim medijskim pritiskom zbog toga jer još uvijek nije odlučio gdje će nastaviti karijeru.

Mbappeu ugovor istječe u lipnju 2022. godine, novi nije potpisao, nervoza je svakoga dana sve veća, francuski reprezentativac više govori o PSG-u i Real Madridu nego o nastupima na EP-u.

U takvom ozračju nije čudno da se izgovori neka suvišna riječ ili da se neka rečenica izvuče iz konteksta, pa da nastane frka.

Predsjednika PSG-a Nassera Al-Khelaifija zasmetao je Mbappeov komentar sportske politike kluba, Al-Khelaifi jasno je poručio da Mbappe neće diktirati sportsku politiku kluba.

- Ono što želim razjasniti jest da nikada nisam zamolio sportskog direktora Leonarda ili bilo koga u klubu da dovede bilo kojega igrača. Ja sam nogometaš koji se mora zadovoljiti onim što radi na terenu, kazao je Mbappe nakon što je predsjednik ovako reagirao:

- Ako Mbappe kaže da želi naš projekt, to je zato što želi pobijediti, a to nije loše, jer pokazuje da smo ambiciozni. Ali ako želi odlučivati hoćemo li dovesti ovog ili onog igrača, to nije moguće, kazao je Al-Khelaifi.

Mbappe je nakon svega znakovito rekao:

- Nalazim se na mjestu koje mi se sviđa, ali je li to najbolje mjesto za mene? Još uvijek nemam odgovor!

- Nikad ga nećemo prodati i nikada neće otići besplatno, izjavio je nedavno Al-Khelaifi.

Što je time mislio, nije poznato jer Mbappe ulazi u zadnju godinu ugovora.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.