Ivan Rakitić: Nisam mogao u onakvom trenutku napustiti teren s osmijehom

Nedjelja, 26. svibnja 2019. 12:45 Napisao/la  SC
Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

 

Ivan Rakitić ljutito je reagirao kada je izašao iz igre u finalu španjolskog kupa, Valencia je pobijedila Barcelonu i prekinula niz od Rakitićeva četiri uzastopna trijumfa.

Njegova reakcija svakako su se tumačila na društvenim mrežama:

- Pa normalno je da sam bio ljut, nisam mogao u onakvom trenutku napustiti teren s osmijehom. Poštujem odluku trenera, htio sam pomoći... Na terenu sam ostavio sve što sam imao. To je bila moja reakcija i ne mogu reći puno više od tog. Do samog smo kraja vjerovali u povratak. Vidjelo se na svakoj lopti da dajemo sve od sebe, ali sad treba čestitati Valenciji. Htjeli smo dvostruku krunu, ali uzeli smo samo prvenstvo. Znali smo da moramo osvojiti sve, bili smo jako blizu... Trebamo biti samokritični i učiti iz pogrešaka za iduću sezonu, rekao je Rakitić za AS.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.