Barcelona nije odustala od Lautara Martineza, Inter postavio teško prihvatljive uvjete

Četvrtak, 30. travnja 2020. 18:30 Napisao/la  SC
Lautaro Martinez
Lautaro Martinez

Poznato je da Barcelona od zimskog prijelaznog roka želi dovesti napadača Intera Lautara Martineza, argentinski napadač u projekciji katalunjskog kluba trebao je postati nasljednik Luisa Suareza.

Inter je odbio pregovore, Barcelona je tada s visoka najavljivala da će platiti fiksnu odštetu od 111 mil. eura!

Pandemija koronavirusa promijenila je ponašanje španjolskog velikana, koji je završio na koljenima.

Barcelona je zbog strukture prihoda ostala bez keša, igrači su morali pristati na čak 70 posto manje plaće da klub ne bi bankrotirao,

Nije Barcelona odustala od Lautara iako ne može platiti 111 mil. eura odštete, Interu je predložena razmjena igrača, Barcelona je ponudila nekoliko igrača u zamjenu za Lautara.

Sada Inter postavlja uvjete, a oni su teško prihvatljivi.

Talijanski klub za Lautara traži 90 mil. eura u kešu, Artura Vidala koji je miljenik Antonija Contea i Antoinea Griezmanna na jednogodišnju posudbu.

Barcelona bi možda pristala na razmjenu spomenutih igrača, ali 90 mil. eura u ovom trenutku ne može izdvojiti bez dodatnih zaduživanja.

Prema neslužbenim informacijama, Barcelona je prije koronavirusa bila zadužena više od pola milijarde eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.