Barcelona nema novaca za pojačanja, Bartomeu će ostaviti milijardu eura duga

Subota, 18. travnja 2020. 13:58 Napisao/la  SC
Neymar i Martinez nedostupni
Neymar i Martinez nedostupni

Barcelona ne može platiti fiksnu odštetu za Lautara Martineza!

Inter ne želi prodati argentiskog reprezentativca, što znači da bi Barcelona morala aktivirati klauzulu o fiksnoj odšteti od 111 mil. eura.

Prema pisanju španjolskih medija, Barcelona trenutačno nema toliko novaca!

Naprotiv, da se igrači nisu odrekli 70 posto plaća, Barcelona bi vjerojatno završila u stečaju.

- Bartomeu će iza sebe ostaviti velike dugove! Kada se budu održavali izbori, naši članovi morat će razmišljati o tome što je najbolje za klub, ne samo u sportskom nego i u financijskom smislu. Ne možete raditi što želite i iza sebe ostaviti dug od 500, 800 mil. eura, možda milijardu eura... Barcelona ima velike dugove koji se pokušavaju sakriti, pandemija koronavirusa još je više produbila krizu jer su prihodi smanjeni. Neymarov povratak je pusti san, Barcelona nema novca da bi ga kupila, kazao je član uprave Jaume Roures, medijski mogul koji je ugovarao televizijska prava za Barcelonu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.