Barcelona nema novaca za Lautara i Neymara, na kraju sezone deficit od 200 mil. eura

Nedjelja, 02. kolovoza 2020. 15:32 Napisao/la  SC
Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu

Josep Maria Bartomeu napokon je jasno i glasno rekao da Barcelona ne može ovog ljeta dovesti Lautara Martineza iz Intera, a kamo li Neymara iz PSG-a.

- Posljednjih nekoliko tjedana razgovarali smo s Interom o Lautaru, ali su razgovori obustavljeni. Trenutna situacija ne dopušta velike naknade za transfere. U trenutnoj situaciji, ne možemo dovesti Neymara. Prošlog ljeta smo se jako trudili da ga dovedemo, ali ovog ljeta nećemo ni pokušati. Klub je između ožujka i lipnja izgubio 200 milijuna eura i ako se situacija ne popravi, mi ćemo nastaviti gubiti novac. To će nas natjerati da revidiramo planove, moramo se prilagoditi, kaže predsjednik Barcelone.

Oporba je sve glasnija u kritikama poslovne politike kako se približavaju izbori za predsjednika, španjolski mediji spekuliraju da Bartomeu nema šanse dobiti još jedan mandat.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.