Robert Lewandowski neće igrati protiv RB Leipziga i PSG-a, Bayern u problemima

Petak, 02. travnja 2021. 10:35 Napisao/la  SC
Robert Lewandowski
Robert Lewandowski

Robert Lewandowski neće igrati subotnji derbi Bundeslige, Bayern utakmicu protiv RB Leipziga mora igrati bez najboljega napadača.

Lewandowski se ozlijedio u dresu poljske reprezentacije tijekom utakmice protiv Andore, po povratku u Munchen utvrđeno je da ozljeda nije bezazlena, Lewandowski mora pauzirati oko mjesec dana.

Jasno je da propušta tri izuzetno važne utakmice, nakon  derbija protv RB Leipziga, vjerojatno neće igrati obje utakmice protiv PSG-a u Ligi prvaka (7. i 14. travnja).

U Bayernu su posebno srditi zbog toga što se Lewandowski ozlijedio u utakmici koju nije morao igrati, ali tako je to u sportu.

Lewandowski je teško prihvatio da neće igrati tako važne utakmice, osim toga zbog ozljede je umanjio šanse srušiti rekord Gerda Mullera, koji je u jednoj sezoni postigao 40 pogodaka.

Napadač Bayerna za sada je postigao 35 pogodaka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.