Nenad Bjelica saznao kaznu, Bayern još jednom pokazao da je veliki klub

Četvrtak, 25. siječnja 2024. 19:59 Napisao/la  SC

Union Berlin objavio odluku na svojoj stranici čime je prekinuo medijske spekulacije o eventualnoj smjeni

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica Foto: FCUnionBerlin/Facebook

Njemački savez suspendirao je Nenada Bjelicu tri utakmice, hrvatski trener mora platiti 25.000 eura zbog incidenta tijekom utakmice Bayerna i Union Berlina (1:0) u Munchenu.

Union Berlin objavio je odluku na svojoj stranici, u objavi stoji da su se Nenad Bjelica i Union Berlin suglasili su s presudom čime on postaje pravomoćna.

Time je Union Berlin prekinuo medijske spekulacije o eventualnoj smjeni zbog nedoličnog ponašanja hrvatskog trenera, koji je tijekom utakmice fizički nasrnuo na igrača Bayerna Sanea.

Njemački mediji odmah pokrenuli linč, većina njemačke javnosti šokirana je Bjeličinim postupkom, hrvatski trener potpno je izgubio živce nakon što sudac nije dosudio kazneni udarac za Union Berlin prema viđenju gostiju.

Bayern je još jednom pokazao da je veliki klub, nakon što je Union Berlin objavio odluku u Munchenu su ovako reagirali:

- Sasvim u redu i dovoljno! Greške su ljudske i događaju se u burnim događajima, pogotovo nakon tako emotivne odluke prethodno (penal). Glavu gore, život ide dalje. Sretno u nastavku sezone, poručili su iz Bayerna.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.