Luka Jović priznao da mu u Eintrachtu nedostaju Ante Rebić i Sebastien Haller

Ponedjeljak, 08. veljače 2021. 19:07 Napisao/la  SC
Luka Jović i Ante Rebić
Luka Jović i Ante Rebić

Luka Jović priznao je u razgovoru za Bild da mu u Eintrachtu nedostaje njegov bivši suigrač, hrvatski nogometni reprzentativac Ante Rebić.

Srpski napadač vratio se u svoj bivši klub na posudbu iz Real Madrida u siječanjskom prijelaznom roku, ali u klubu nije zatekao bivše suigrače Sebastiena Hallera i Antu Rebića, koji su sada u Ajaxu i Milanu, a s kojima je igrao u polufinalu Europske lige 2019. godine.

- Naravno da mi nedostaju, djelili smo prekrasne trenutke, ostvarili smo nešto povijesno za ovaj klub, rekao je Jović.

Inače, Milan se spominjao kao klub u kojem bi Jović mogao nastaviti karijeru, ali je 23-godišnji srpski napadač navodno odbio odlazak na San Siro zbog straha da neće dobiti previše prilika da zaigra.

- Nedostajala mi je Bundesliga, sretan sam što sam se vratio. Za sada sam odigrao nešto više od 100 minuta, moram ući u formu i bit ću spreman za nadolazeće izazove, zaključio je Jović.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.