Bundesliga: Rebić asistent i strijelac u pobjedi Eintrachta, Kramarić strijelac u remiju

Subota, 17. ožujka 2018. 18:16 Napisao/la  SC
Slavlje Eintrachta uz Rebićev pogodak
Slavlje Eintrachta uz Rebićev pogodak

Eintracht iz Frankfurta je domaćem terenu s 3:0 nadvisio Mainz te se tako sastav Nike Kovača, barem privremeno, popeo na četvrto mjesto prvenstvenog poretka.

Sve je bilo riješeno u prvom poluvremenu. Najprije je orlove u vodstvo doveo Boateng u šestoj minuti nakon velikog kiksa gostujućeg vratara.

Potom je na scenu stupio Ante Rebić. Hrvatski napadač prvo je asistirao Joviću koji je pogodio u nebranjenu mrežu za povećanje prednosti u 23. minuti, da bi se u 41. minuti dalekometnim udarcem i sam upisao u strijelce za konačnih 3:0.

Najefikasniju utakmicu dosadašnjeg dijela kola odigrali su Borussia Mönchengladbach i Hoffenheim, a momčad Andreja Kramarića na kraju je remizirala odigravši 3:3, premda je čak tri puta vodila.

Gosti pod vodstvom Juliana Nagelsmanna došli su u vodstvo u 13. minuti kada je korner Andreja Kramarića u mrežu pospremio Hubner.

Nakon 33. minute igre, stvari na početak vraća švicarski reprezentativac Drmić golom nakon više od dvije godine posta.

Početkom nastavka Kramarić je precizan s bijele točke za novo vodstvo Hoffenheima, ali Stindl ponovno izjednačava u 72. minuti.

Ipak, minutu nakon izjednačenja novo vodstvo gostima donosi Grillitsch. Ali, domaći sastav vraća se i treći puta - konačan rezultat djelo je Gintera u 90. minuti.

HSV je novim domaćim 1:2 porazom od Herte produbio svoju nevjerojatnu krizu.

Momčad sa sjevera Njemačke nije slavila od 26.11. 2017. godine, a u tom periodu je odigrala čak 13 ligaških utakmica.

Danas su čak i poveli - preko Santosa u 25. minuti, ali u drugom poluvremenu berlinski sastav je preokrenuo utakmicu u svoju korist.

Najprije je u 56. minuti izjednačio Lazaro, da bi sedam minuta kasnije tri boda gostima donio Kalou.

Werder je, u utakmici dvaju sastava sa sredine ljestvice, pobijedio na gostovanju kod Augsburga s 3:1.

U prvom poluvremenu za ekipu iz Bremena dva puta je pogodio Belfodil - u 5. i 40. minuti.

Nadu domaćem sastavu vraća Khedira u 63. minuti, ali pitanje pobjednika riješava Kruse osam minuta prije kraja.

Utakmice 27. kola: Augsburg - Werder 1:3 (Khedira 63/ Belfodil 5, 40, Kruse 82), Borussia (M) - Hoffenheim 3:3 (Drmić 33, Stindl 72, Ginter 90/ Huebner 13, Kramarić 58-11m, Grillitsch 73), Eintracht - Mainz 05 3:0 (Boateng 6, Jović 23, Rebić 41), HSV - Hertha 1:2 (Santos 25/ Lazaro 56, Kalou 63), Wolfsburg - Schalke 0:1 (Knoche 86-ag)

Poredak: Bayern 66 (-1), Schalke 49, Borussia (D) 45 (-1), Eintracht 45, Bayer Leverkusen 44 (-1), Leipzig 40 (-1), Hoffenheim 39...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.