FCSB - HAJDUK Dica: Jedanaesterce nismo vježbali, očekujem da će susret biti ranije riješen

Srijeda, 15. kolovoza 2018. 20:31 Napisao/la  SC

Znamo da će domaća ekipa biti agresivna i da će dati od sve da se nametne, vjerujem da ćemo biti pravi i da ćemo ostvariti prolazak u sljedeće kolo, kaže Željko Kopić

FCSB - HAJDUK  Dica:  Jedanaesterce nismo vježbali, očekujem da će susret biti ranije riješen

 

Hajduk u četvrtak (20.30) navečer igra uzvratni susret trećeg pretkola kvalifikacija za plasman u Europsku ligu u Bukureštu protiv FCSB.

Prvi susret koji je odigran na Poljudu završio je bez golova.

U slaboj utakmici bijeli su bili nešto bolji, ali nisu bili opasni po gol Rumunja.

Između dvije utakmice Splićani su gostovali na Rujevici gdje su u Jadranskom derbiju uspjeli ostati neporaženi, sraz sa Rijekom završio je rezultatom 1:1.

Hajdukovci su odigrali još jednu u nizu slabih, loših utakmica, no zahvaljujući nepreciznosti Hebera i društva uspjeli su domaćinima „oteti“ jedan bod.

Trener Željko Kopić i nadalje ne može računati na kapetana Zorana Nižića koji je psihički nespreman za igranje, točije ne želi igrati jer ga čelnici kluba nisu pustili da ostvari transfer u Goztepe:

- Svjestan sam da nas očekuje zahtjevna utakmica, rezultat je aktivan za obje ekipe. Znamo da će domaća ekipa biti agresivna i da će dati od sve da se nametne, vjerujem da ćemo biti pravi i da ćemo ostvariti prolazak u sljedeće kolo. Šanse za prolaz su 50:50, znamo da Steaua ima kvalitete. Moramo se pripremiti za sve situacije i biti maksimalno koncentrirani svih devedeset minuta. Steaua voli imati posjed lopte, imaju mlade i talentirane igrače, ali i nekoliko odbrih iskusnih. Mi smo ovdje došli ostvariti pozitivan rezultat, kazao je Kopić u najavi utakmice.

Hoće li Fomitschow i Šehić ostati na krilnim pozicijama?

- Taktički ćemo se pripremiti i vjerujem da ćemo biti maksimalno natjecateljski raspoloženi, te uz sav respekt prema Steaui ostvariti svoj cilj, rekao je Kopić.

Trener domaćina Nicolae Dica uoči uzvrata kazao je:

- Hajduk je dobra momčad koja je visoka i snažna. Pokazali su veliku agresivnost u Splitu, želim da u uzvratu budemo jednako tako agresivni kao i oni na svom terenu. Nismo posebno vježbali jedanaesterce. Teren će biti bolji nego u Splitu, što nas veseli, očekujem da će susret biti riješen u devedeset minuta. Što je pak tiče Hajdukove momčadi tiče, Said, Caktaš i Hamza mogu napraviti razliku. Svjestan sam koliko gostima znači utakmica, učinit ćemo sve što bude u našoj moći da na kraju mi budemo ti koji će se plasirati u play-off, rekao je Dica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.