Europska liga: Lokomotiva održala nulu, Tomislava Ivkovića igra Vorskle podsjetila na Rijeku

Četvrtak, 28. srpnja 2016. 21:56 Napisao/la  SC

Prva utakmica 3. pretkola Europske lige: Lokomotiva - Vorskla 0:0


Lokomotiva je u prvom dvoboju 3. pretkola Europske lige odigrala bez pogodaka utakmicu s ukrajinskom Vorsklom.

Na klupi Lokomotive debitirao je Tomislav Ivković, prve minute odigrali su Danijel Zagorac, Ante Majstorović i Dejan Radonjić.

Najveću priliku domaći su propustili u prvom dijelu, kada je Grezda već zaobišao vratara Šusta, loptu je zaustavio Perduta.

Vorskla je u završnici susreta mogla i do punog plijena. Perduta je u 86. minuti odličnom dijagonalom proigrao Kolomoeca koji se zavukao iz leđa Rožmana i stigao sam pred Zagorca. Ipak, ukrajinski je branič loše reagirao.

- Vorskla me ničime nije iznenadila, dobro smo ih skautirali. Samo su potvrdili ono što smo i otprije znali o njima. Imaju brzu tranziciju iz obrane u napad, tu me podsjećaju na Rijeku, rekao je poslije utakmice Tomislav Ivković.

LOKOMOTIVA: Zagorac, Bartolec, Majstorović, Perić, Rozman, Capan (81 Šunjić), Ćorić, Grezda (89 Cekici), Ivanušec, Fiolić, Marić (67 Radonjić)

VORSKLA: Šust, Siminin (72 Sapai), Ditjatev, Česnakov, Perduta, Tkačuk, Skljar, Kobahidze, Zaričnjuk (56 Kolomoec), Rebenok (66 Bartulović), Hljobas

Prva utakmica 3. pretkola Europske lige: Lokomotiva - Vorskla 0:0

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.