Valon Berisha igrao protiv Rijeke, UEFA pomilovala igrača RB Salzburga neposredno pred utakmicu

Srijeda, 26. srpnja 2017. 18:28 Napisao/la  SC

RB Salzburg  otvoreno najavio u medijima mogućnost da Berisha bude pomilovan

Valon Berisha ipak je igrao protiv Rijeke u 3. pretkolu Lige prvaka, veznjak Salzburga pojavio se sastavu austrijskog prvaka odmah nakon što je UEFA smanjila kaznu suspenzije na jednu utakmicu.

Berisha je isključen u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka protiv Hiberniasa zbog nesportskog ponašanja. Prvom odlukom kažnjen je s dvjema utakmicama zabrane što znači da je trebao igrati tek u uzvratnoj utakmici na Rujevici.

RB Salzburg uložio je žalbu i neslužbeno prejudicirao odluku UEFA-e,  otvoreno najavivši u medijima mogućnost da Berisha bude pomilovan neposredno pred utakmicu u Salzburgu.

Tako se i dogodilo, UEFA-a je bitno pojačala momčad Salzburga taman kada je trebalo.

Iako se to tijekom utakmice protiv Rijeke nije vidjelo, Berisha je ponajbolji igrač Salzburga kojega ovih dana Stoke City želi dovesti na Otok.

Engleski premijerligaš ponudio je 10 mil. eura odštete.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.