TEŠKA OPTUŽBA

Čelnici Juventusa utjecali na suđenje

Petak, 09. ožujka 2018. 18:45 Napisao/la  SC

Trener Tottenhama uzburkao duhove

Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino

Trener Tottenhama Mauricio Pochettino uzbrukao je duhove nakon poraza od Juventusa u Londonu:

- To je situacije iz koje morate učiti. Ako pogledate suhu statistiku, Tottenham je bio puno bolja momčad. Ali u nogometu nije sve u boljoj igri, statistici, više udaraca na gol, većem posjedu lopte... Nego su bitni i mali detalji. U Juventusu su specijalisti, jer imaju naviku pobjeđivanja, naviku vršenja pritiska na suca. Prije i za vrijeme utakmice u tunelu je bio Agnelli, nakon utakmice Agnelli i Marotta. A vidio sam na poluvremenu kako su pričali sa sucem Marciniakom i pritiskali ga, kazao je Pochettino.

Trener Tottenhama ne samo da tvrdi da je tunelu koji vodi do terena vidio kako sportski direktor Beppe Marotta, predsjednik Andrea Agnelli i dopredsjednik Pavel Nedved vrše pritisak na suca, nego da Tottenham mora naučiti kako se to radi:

- Ne kažem da naš šef Daniel Levy mora biti tamo, ali Juventus nam je pokazao kako se to radi i kako se treba ponašati. To je klub koji ima usađeno to da će učiniti sve da pomogne momčadi. Nama je to prilika da naučimo neke stvari, ne samo na terenu nego i izvan njega. Protiv takvog protivnika igrate dvije utakmice, jednu na travnjaku, drugu izvan njega. I za pobjedu vam treba pomoć od apsolutno svih. Ti mali detalji puno znače i mislim da nam ubuduće mogu pomoći da ostvarimo ono što želimo, zaključio je Pochettino.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.