Shakhtar pobijedio Barcelonu, trijumf Marina Pušića, Marija Stanića i Darija Srne

Utorak, 07. studenog 2023. 20:52 Napisao/la  SC

Borussia Dortmund pobjedom protiv Newcastlea stekla realne izglede ostvariti plasman u idući krug natjecanja

Sikan slavi odlučujući pogodak
Sikan slavi odlučujući pogodak

Liga prvaka - 4. kolo

Shakhtar je pobijedio Barcelonu u Hamburgu, veliku pobjedu ostvarili su Hrvati na klupi ukrajinske momčad Marino Pušić, Mario Stanić i prije svih Darijo Srna.

Srna je neko vrijeme bio privremeni trener i sportski direktor, krajem listopada na klupu Shakhtara posjeo je Marina Pušića, aststenta trenera Feyenoorda Arnea Slota.

Iznenadio je Srna svojim potezom, rođeni Mostarac jedini angažman kao trener odradio je uspješno u sezoni 2018/19 na kraju koje je vratio Twente u prvu ligu zbog čega je proglašen trenerom godine.

Pušićev pomoćnik postao je Stanić, slavni član generacije vatrenih iz '98.

Stanić nikada nije sjedio na klupi, zadnji angažman u nogometu odradio je kao savjetnik za struku u Hajduku, gdje praktično vodio sportsku politiku.

Naravno da su Pušić i Stanić ostvarili najveću pobjedu u trenerskim karijerama, Barcelona je tijekom cijele utakmice uputila jedan udarac u okvir vratiju.

Borussia je ostvarila važnu pobjedu protiv Newcastlea kojom je u teškoj skupini stekla realne izglede ostvariti plasman u idući krug natjecanja.

Skupina F: Borussia Dortmund - Newcastle 2:0 (Fullkrug 26, Brandt 79)

Skupina H: Shakhtar - Barcelona 1:0 (Sikan 40)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.