Pep Guardiola, trener Bayerna: Ovo nije dobar rezultat, oni znaju igrati na rezultat!

Četvrtak, 28. travnja 2016. 01:14 Napisao/la  SC

 Jako lijepa utakmice dvije momčadi različitih karakteristika,  svaka od njih vjeruje u ono što radi. Možda najbolje izdanje momčadi, slično kao protiv Barcelone, rekao je Diego Simeone

Pep Guardiola nije mogao biti zadovoljan nakon utakmice protiv Atletica, Bayern nije zaslužio poraz prema prikazanom u drugom dijelu utakmice:

- Krenuli smo jako loše. Zabili su sjajan gol, ali koji je bio posljedica naše greške. Nismo dobili nijedan duel. Lopta nam je bila spora, a ni teren nije pomogao. U drugom dijelu smo bili bolji, stvorili smo dovoljno šansi da nešto zabijemo. Zadovoljan sam igrom u nastavku, ali oni su bili jako dobri. Ništa, okrećemo se Münchenu. Ovo nije dobar rezultat, oni znaju igrati na rezultat. Saul je zabio sjajan gol, pokazao je da je odličan igrač. Zadovoljan sam kako smo igrali, iako slava pripada pobjedniku, kazao je Guardiola.

- Jako lijepa utakmice dvije momčadi različitih karakteristika,  svaka od njih vjeruje u ono što radi. Možda najbolje izdanje momčadi, slično kao protiv Barcelone. Ipak, protivnik je znao promijeniti tempo, pa je puno ugodnije bilo u prvom poluvremenu, nego u drugom. Gol Saula? Jako lijep individualni potez, on je igrač koji može igrati na različitim pozicijama, a danas je nagrađen njegov trud. U drugoj utakmici očekujem teškog protivnika, rekao je trener Atletica Diego Simeone, koji do kraja sezone ne smije sjediti na klupi Atletica u Primeri.

- Prihvaćam odluku!, kaže Simeone.

- Moj gol? Prošao sam dva igrača i pucao. Možda je ovo moj najbolji gol ikad. Moramo se zahvaliti navijačima na sjajnoj podršci. Bayern je jak, u uzvratu nas čeka teška utakmica, a sad se okrećemo Primeri, rekao je strijelac jedinog gola Saul Niguez.

- Fantastična večer. Saul je pokazao kakav je igrač, a kakva šteta za moju vratnicu. Napravili smo što smo htjeli, a to je zabiti gol uoči uzvrata. Bila je to velika borba, ali nastavljamo se boriti. Bayern je pokazao da zna odgovoriti, ali mi ćemo nastaviti po svome, kazao je napadač Atletica Fernando Torres.

- Kakva golčina Saula. Sretni smo zbog pobjede. Igrali smo bolje kada smo se vratili na 4-4-2. Znam da možda nije to bilo lijepo za gledatelje na tribinama ili pred TV-om, ali tako mi igramo, žestoko se branimo, rekao je Antoine Griezmann.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.